Jeugdactiviteiten

Paastoernooi
Er is een leuke traditie dat op goede vrijdag voor de jeugdleden t/m groep 8 van de basisschool een paastoernooi wordt georganiseerd

Clubkampioenschappen
Jaarlijks wordt gestreden om de felbegeerde titel van clubkampioen (enkel en dubbel).

Tenniskamp
De oudere jeugd (de jeugdcommissie) organiseert jaarlijks een super gezellig tenniskamp voor de jeugd. Veel kinderen, leuke en verrassende spelletjes, lekker samen eten, veel lol, slapen in tenten en natuurlijk heel veel tennis!

Ouder/kindtoernooi
In het najaar vindt het ouder-/kindtoernooi plaats. Een gezelligheidstoernooi waarbij de jeugd een keer samen met hun vader/moeder/oom/tante... een wedstrijdje speelt. Het gaan niet zozeer om het winnen maar om het spelen van leuke partijen op verschillende niveaus.

Inloopmiddag
Hoe vaker kinderen met en tegen elkaar spelen, hoe leuker het spelletje wordt? Daarom organiseren we regelmatig een inloopmiddag op vrijdagmiddag voor álle jeugdleden. Je hoeft niet precies op tijd aanwezig te zijn, want we delen je ter plekke in. Als je pas later uit school komt, haak je gewoon wat later aan. Ook als je eerder weg moet, training hebt of niet zo lang wilt spelen, kan dat. Hou de mail en de website in de gaten voor de data!

Meer info over de verschillende jeugdactiviteiten:
Mariëtte Rombout, Angélique Soons en Elien Vugts

jeugdcie@svodijktennis.nl

Voor de organisatie en begeleiding van jeugdactiviteiten kunnen we altijd hulp gebruiken. Heb jij als ouder/verzorger zin en tijd om de jeugdcommissie te helpen?  Stuur dan een mailtje naar jeugdcie@svodijktennis.nl of laat het persoonlijk weten aan Mariëtte Rombout, Angélique Soons of Elien Vugts.