Zaterdag 6 april

Mei 2019
Dinsdag 7 mei

Nieuwe ledenavond

Regelmatig organiseert het bestuur van SV Odijk Tennis weer een kennismakingsavond voor nieuwe seniorleden onder de noemer "Nieuwe Ledenavond". Deze avond is bedoeld voor leden zoals jij die recent lid zijn geworden van onze vereniging. Er wordt je het een en ander verteld over onze vereniging en je kunt kennismaken met (een afvaardiging van) het bestuur. Ook wordt er iets verteld over het draaien van bardiensten. Aansluitend kun je met elkaar tennissen tijdens de zogenaamde "husselavond". Alle nieuwe leden, ongeacht ervaring- of speelsterkte, zijn van harte welkom. Gezelligheid en kennismaking staan centraal. Zo leer je meteen mensen kennen met wie je later misschien eens af kunt spreken een balletje te gaan slaan.

Dinsdag 21 mei

Speciale Husselavond

De recreantencommissie nodigt je weer van harte uit mee te doen aan deze speciale husselavond op dinsdag 21 mei aanstaande. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom! Je geeft je in principe op als koppel (mixed of dubbel). Vooral roepen wij ook de nieuwe leden op om mee te doen. Natuurlijk zijn ook niet-leden welkom. Wanneer het je niet lukt om een partner te vinden, geef je je toch op! De Recreantencommissie probeert uit de eenlingen koppels te vormen. Dit leveren vaak verrassende combinaties op ;-) Het doel van de avond is en blijft gezelligheid én het meedoen is en blijft belangrijker dan het winnen. Door jarenlange ervaring van de commissie zal hun ongeëvenaarde techniek van husselen wederom voor een eerlijke en open strijd zorgen. We kunnen 20 koppels plaatsen in twee poules. De 1e start om 19:30 en de 2e start om 20:00 uur. Geef je dus snel op! Wat is het programma? • Ontvangst met koffie/thee: 19.00 uur. • Aanvang eerste partijen: 19.30 uur. Geef bij je inschrijving aan of je wel of niet om 19.30 uur kunt beginnen. • Inschrijfgeld: nul komma nul! • Laatste inschrijfdatum: zondag 19 mei aanstaande. Graag inschrijven via de mail: otto.pouw@kpn.com. Geef aan met wie je speelt en wat de speelsterkte is en of je wel of niet om 19:30 uur kunt beginnen. Let op: als je je al hebt opgegeven en je hebt hiervan een bevestiging ontvangen, dan hoef je je natuurlijk niet nog een keer aan te melden. Leuk als je erbij bent!

Vrijdag 28 juni

Toernooiweekend