Vrijdag 22 november 2019
Februari 2020
Dinsdag 18 februari

Glühwein Hussel

Opgeven voor deze avond hoeft niet, maar na een wedstrijd kun je je even opwarmen aan een kopje Glühwein. Gewoon extra gezellig.

Maart 2020
Vrijdag 6 maart

8-9 toernooi

Voor alle leden van speelsterkte 8-9, en in het bijzonder dus ook voor de nieuwkomers, organiseert de commissie Welkom op vrijdagavond 6 maart weer een laagdrempelig toernooitje. Altijd gezellig, en hoe meer inschrijvingen, hoe beter we mensen van gelijk niveau tegenover elkaar kunnen zetten. Je mag je alleen inschrijven (dan zoeken wij een partner voor je) of als duo (mix, DD of HD). Het mag allemaal! We ontvangen jullie vanaf 19.00 uu en gaan vanaf 19.30 uur de baan op. Je speelt meerdere wedstrijdjes en naderhand drinken en kletsen we natuurlijk ook graag nog wat met elkaar. Zin om mee te doen? Meldt je aan bij Juultje Schippers via juul_72@hotmail.com. Tot dan!

Zaterdag 14 maart

Competitie instuif

t/m 12-06-2021

De CTC nodigt alle competitieteams uit voor de competitie instuif op zaterdag 14 maart. Gewoon om er weer even lekker in te komen maar natuurlijk ook voor de gezelligheid. Vanaf 12.30 uur staat de koffie klaar en om 13.00 uur zullen we beginnen met de wedstrijden. Het thema voor dit jaar is: “Eurovisie Songfestival”. Een mooi thema waar je je samen met jouw team in kan uitleven. De strijd zal zowel op de baan, als in de kantine worden uitgevochten. We zullen zien welke “artiest” deze strijd gaat winnen. Na alle inspanningen en de onvermijdelijke prijsuitreiking gaan we met z’n allen lekker gezellig aan de borrel. Onze fantastische kookclub zal daarbij weer een heerlijke maaltijd verzorgen voor alle deelnemers!

Zaterdag 21 maart
t/m 29-03-2020

Beste tennisser, Allereerst willen wij je namens SV Odijk Tennis een heel gezond en vooral sportief 2020 wensen! Wij hopen dat het een mooi tennisjaar wordt, met veel leuke wedstrijden en competitiedagen. Ook dit jaar organiseren wij in de week voorafgaand aan de competitie ons gezellige InToto Open Dubbeltoernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden in de week van 23 maart t/m 29 maart, met voorweekend 21 en 22 maart. Hierbij nodigen wij je dan ook uit om weer gezellig mee te doen met ons toernooi. Naast mooie wedstrijden beloven wij je mooi weer (kunnen we dat? Nou ja we passen er wel een mouw aan...), heerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde maaltijd op zaterdag 28 maart en een drankje en dansje op de feestavond. Reden genoeg om je gezellig in te schrijven lijkt ons! Wij spelen in de onderdelen 3 t/m 8, met in de 5 en 6 een 35+ categorie. De overigen onderdelen zijn voor 17 jaar en ouder. Dus niet alleen de competitie-speler komt hierbij ruim aan zijn trekken, ook de 'beginnende' tennisser of de recreatieve speler kan prima meedoen. Voor ieder wat wils dus! Schrijf je hier in voor het InToto Open Dubbeltoernooi 2020! Graag zien we je in maart op ons tennispark. Wij rekenen op je deelname! Namens de gehele commissie, Bart den Hollander - wedstrijdleider SV Odijk Tennis

Mei 2020
Dinsdag 19 mei

Speciale Husselavond

De recreantencommissie nodigt je van harte uit mee te doen aan een speciale husselavond op dinsdag 19 mei aanstaande. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom!

Dinsdag 10 november

Speciale husselavond

De recreantencommissie nodigt je van harte uit mee te doen aan een speciale husselavond op dinsdag 10 november aanstaande. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom!